Adrian Hladii este cel care ar fi asteptat-o pe Dalia in fata casei, cu un buchet de flori. Intreaga nebunie s-ar fi declansat cand fata, despre care se spune ca ar fi fiica unui fost politist, ar fi iesit insotita de un alt barbat.

Cu mintea tulburata de gelozie, barbatul a scos un pistol si a tintit spre rival.

Din cele cinci gloate trase spre el, unul l-a nimerit. Ranita, victima a reusit sa scape cu fuga si sa sune la 112.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Starea lui e stabila, dar fiind o plaga la nivelul toracelui evidebnt ca e o situatie cu risc si a fost gestionata ca atare. A intrat direct in blocul operator".

Innebunit de furie, tragatorul ar fi tarat-o pe fata pana la masina lui, unde-a obligat-o sa urce. La scurt timp, tanara a fost gasita impuscata in cap, in masina abandonata pe malul raului.

- Aseara a fost galagie, s-a auzit, ca eu stateam la televizor pana in jur de 12, si eu am avut impresia ca se aude televizrtoul tare sau radio, ceva era ceva zgomot

de fond care se auzea foparte tare. Ce ascultau ce se certau numai ei stiu.

Fata in varsta de 24 de ani locuia de doi ani in casa din fata careia a fost rapita. Vecinii spun ca aproape zilnic pe la ea se perindau diversi indivizi, iar scandalurile s-ar fi tinut lant.


- Veneau mai multi baieti pe la ea pe aici? Veneau aici, era urat.
Faceau galagie, se certau, in urma cu ceva vreme s-au batut. Cineva striga nu da in mine la fata ca se vede,  si era voce de fata sau? fata, fata, fata

Deocamdata, Adrian Hladii, cel banuit ca a ucis-o pe tanara si ca i-a impuscat iubitul e de negasit. E liber, e periculos si e inarmat, spun politistii, care au facut zeci de filtre pentru prinderea lui. Numele individului apare si intr-un dosar in care a fost condamnat pentru furt calificat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si