In aceasta dimineata au inceput lucrarile la locul de veci al Ilenei Ciuculete. Acesta se afla aproape de intrarea in cimitir, in zona „de VIP-uri”, chiar langa mormantul antrenorului Nae Manea. De dimineata, muncitorii lucrau de zor la construirea unei cripte de marmura, acesta fiind si motivul pentru care Cornel Gales, sotul Ilenei, a cerut amanarea inmormantarii pana sambata.
Locul de veci primeste o atentie deosebita din partea paznicilor cimitirului, care il pazesc non-stop.

Acestia au fost avertizati sa nu ofere informatii presei despre locatia exacta a mormantului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Interesant este ca, potrivit surselor noatre, locul de veci a fost achizitionat de Cornel Gales cu doar cateva saptamani inainte de moartea Ilenei Ciuculete. Poate fi o intamplare, insa este foarte posibil ca interpreta sa se fi asigurat ca totul va fi pus la punct pentru ziua in care nu va mai fi.

Ileana Ciuculete a aflat pe 21 februarie ca sufera de o boala care se afla intr-un stadiu avansat, iar analizele facute cu doar cateva zile inainte de moarte, i-au reconfirmat diagnosticul sumbru.

Inmormantarea Ilenei Ciuculete va avea loc sambata, la ora 13, iar la tristul eveniment sunt asteptate cateva sute de persoane: familie, prieteni si fani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si