Carmen Luminita Andrei este o constanteanca care traieste de aproape 30 de ani in Italia. Femeia se ocupa de ONG-ul Confederatia Nationala a Romanilor din Sicilia si este un real sprijin pentru romanii abuzati de angajatorii italieni.
Femeia a dezvaluit pentru ziarul Adevarul povesti dramatice ale romanilor care au sperat ca, prin munca cinstita, vor avea parte de salarii mai bune decat in Romania.

„Am avut cazuri cand, dupa ce romanii au muncit la negru pe plantatiile de citrice, nu erau platiti. Spre exemplu, intr-un an, la Ribera, oamenii au cules portocale timp de sase luni cu pistolul la tampla, spunandu-li-se ca vor fi platiti la sfarsitul perioadei. Cand a trebuit sa le dea banii, li s-a zis: «Mai vreti bani?» si i-a aruncat pe tarla“,  a declarat Carmen Luminita Andrei pentru Adevarul. Romanca povesteste ca s-a dus si a facut denunt la structurile  antimafie din Italia, iar oamenii si-au luat banii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste mai multe AICI.  
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si