Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, care este valabila de sambata, ora 04.00, pana duminica, la ora 23.00, in vestul, centrul si nordul tarii va ploua pe arii extinse si vor fi intervale de timp in care ploile vor fi in general moderate cantitativ, astfel incat se vor cumula cantitati de apa de 15-20 de litri pe metru patrat si izolat peste 30 de litri pe metru patrat.

Sambata dimineata, in Maramures si in Transilvania, trecator vor fi si precipitatii mixte. In restul tarii vor fi averse cu caracter temporar si se vor semnala local.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In zona montana vor fi precipitatii insemnate cantitativ, predominant sub forma de ninsoare, mai ales la altitudini de peste 1.500 de metri. Vantul va avea intensificari, cu rafale de peste 50-70 de kilometri pe ora, iar pe creste, peste 80-90 de kilometri pe ora, viscolind sau spulberand zapada.

Intensificari temporare ale vantului vor fi si in celelalte zone, in special duminica, cu viteze mai mari in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si