Printre munti de gunoaie si resturi provenite din constructii sunt manate turmele de oi si miei de langa soseaua de centura a capitalei. Nici vorba de iarba verde asa cum sustin multi dintre ciobanii din targuri ca sunt crescute animalele. De jur imprejur... numai deseuri si aer imbacsit de noxe.

-Acestea sunt de anul trecut, aici toti.

Cati vreti sa luati, asa? 2. Pentru mine si fratele meu. Sa sun patronul.

- Daca vrem factura? Daca ii vreti taiati, vi-I taie la stana.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pare ca nu a auzit intrebarea. Evita raspunsul direct si isi suna seful. Ni-l paseaza la telefon. Raspunsul insa, este clar.

-Alo? Buna ziua. Noi am vrea 3 miei. Nu ne dati factura? Nu ne da.

Cand se convinge ca si patronul a dat acelasi raspuns, ne spune raspicat pretul, bineinteles fara niciun fel de document.

- In viu este 12 lei? Fara factura.

Cati miei are domnul? Vreo 800.

Centura Bucurestiului e plina de turme care alearga printre sinele de tren, camioanele cu gabarit depasit si se infrupta din buruienile acoperite de gunoaie. Mieii se vand si la drum, dar mai grav este ca ajung in targuri, inainte de sarbatorile pascale.  Carnea poate fi verificata la solicitarea clientilor si acesta este si sfatul nostru! Nu cumparati nimic fara buletin de analize!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si