UPDATE 8.55: Deocamdata nu se cunoscut detalii despre cauza mortii muzicianului Gabriel Mafa.

Gabriel Mafa a murit la finalul turneului din Europa de Nord al trupei Negura Bunget. Timisorenii si-au inceput turneul aniversar „20 de ani” si prezentarea noului album „Zi”, in 2 martie, la Kracovia. Au urmat concerte la Banska Bistrica (Slovenia), Auerbach si Hamburg (Germania), Vordingborg (Danemarca), Stockholm (Suedia), Turku, Porvoo, Lahti, Tampere, Vantaa, Helsinki (Finlanda), Talin (Estonia), Riga (Letonia), Kaunas (Lituania), iar duminica, 19 martie, din nou in Polonia, la Varsovia, scrie Libertatea.


 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gabriel Mafa a murit. Bateristul si fondatorul grupului Negura Bunget, Gabriel Mafa „Negru”, a incetat din viata marti, 21 martie, la varsta de 42 de ani. stirea a fost anuntata de colegul lui de trupa, Tibor Kati (solist, chitarist, keyboards), intr-un mesaj postat pe Facebook.

 Deocamdata nu se cunoscut detalii despre cauza mortii muzicianului Gabriel Mafa.

Gabriel Mafa a murit la finalul turneului din Europa de Nord al trupei Negura Bunget.

Timisorenii si-au inceput turneul aniversar „20 de ani” si prezentarea noului album „Zi”, in 2 martie, la Kracovia. Au urmat concerte la Banska Bistrica (Slovenia), Auerbach si Hamburg (Germania), Vordingborg (Danemarca), Stockholm (Suedia), Turku, Porvoo, Lahti, Tampere, Vantaa, Helsinki (Finlanda), Talin (Estonia), Riga (Letonia), Kaunas (Lituania), iar duminica, 19 martie, din nou in Polonia, la Varsovia.

Extrem de pasionat, Mafa marturisea ca viata se se confunda cu ceea ce face.

”Negura Bunget e mai mult decat doar un proiect muzical pentru mine, e mai de graba un mod de viata. Interesele mele personale se imbina foarte armonios in Negura Bunget, si de aceea rezultatele conteaza mai mult decat munca pe care o avem de depus si sacrificiile pe care trebuie sa le facem pentru a ajunge la ele. O sa continuam atat timp cat avem ceva de spus, si simtim ca o putem face prin fortele noastre”, declara Mafa in 2015 pentru revista Maximum Rock.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si