Decizia selectionerului Daniel Isaila in privinta celor patru va fi comunicata in cursul zilei de miercuri.
Marti seara, nationala de tineret a Romaniei a ajuns in Spania, la San Rogue, acolo unde are programat un stagiu de pregatire ce cuprinde doua jocuri amicale, cu Rusia (24 martie) si cu Danemarca (27 martie).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Dupa sosirea in Spania, selectionerul reprezentativei Under 21, Daniel Isaila, a constatat abateri disciplinare grave din partea unora din jucatorii pe care i-a convocat pentru cantonamentul din Spania. Astfel, Ionut Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toti de la Dinamo) si Vlad Olteanu (Sepsi OSK- imprumutat de la Dinamo) au incalcat regulamentul echipei nationale Under 21 inca din debutul acestui stagiu de pregatire"

, se arara intr-un comunicat oficial al FRF.
Potrivit Dolce, jucatorii au cumparat bautura din duty-free la Otopeni si au consumat-o in avion. Motivul ar fi fost ziua de nastere al lui Vlad Olteanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si