Traficul rutier pe drumul european E 581, spre Vama Albita, se desfasoara pe un singur fir la cinci kilometri de municipiul Husi, dupa ce o cisterna incarcata cu 32 de tone de motorina s-a rasturnat in afara soselei.

Soferul autotrenului a pierdut controlul volanului intr-o curba si, din cauza incarcaturii, a intrat in tangaj, ceea ce a dus la rasturnarea cisternei.

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la locul accidentului, unde intervin pentru a preveni o eventuala explozie, in conditiile in care exista scurgeri de combustibili.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”S-a luat legatura cu o firma care detine o macara de mare tonaj pentru ca autocisterna sa fie repusa pe roti. Ulterior, se va face transvazarea combustibilului intr-o alta cisterna”, a declarat, vineri, pentru News.ro prefectul judetului Vaslui, Isabel Bogdan.

Soferul autotrenului a suferit rani usoare in urma accidentului, fara sa necesite transportul la spital. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si