Sambata
Vremea se va raci accentuat in majoritatea zonelor. Vor fi innorari mai persistente in centrul, estul si sud-estul tarii, unde va ploua local, precum si in zona montana, unde precipitatiile, in general slabe, vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. In cursul noptii precipitatii mixte se vor semnala si in regiunile nordice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe timpul zilei la munte si local in regiunile sudice si sud-estice, dar si in partea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 15 grade, usor mai ridicate in Banat, sudul Crisanei si vestul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade.

Duminica
Regimul termic va fi caracterizat de valori mai scazute decat cele normale pentru ultima decada a lunii martie. Cerul va avea innorari si in cea mai mare parte a tarii vor fi precipitatii local moderate cantitativ. In nord si in centru acestea vor fi mixte, la munte vor fi mai ales ninsori, iar in restul teritoriului va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, usor mai ridicate in sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei, iar cele minime intre -4 si 5 grade.

Luni
Cerul va avea innorari in regiunile sudice si estice unde pe arii restranse va ploua, dar si la munte unde vor fi precipitatii mixte. In restul teritoriului cerul va fi variabil si vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, dar si in Moldova, Dobrogea si in Baragan. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 5 grade.

In zonele joase vor fi conditii de ceata si izolat se va produce bruma.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vremea in Capitala

Sambata
Vremea se va raci accentuat, astfel ca temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar pe parcursul zilei vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Minima termica va fi de 4...5 grade.

Duminica
Vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice mai scazute decat cele climatologic specifice datei. Temporar va ploua, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 2 grade.

Luni
Cerul va avea innorari si vor fi conditii de ploaie slaba.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima de 2...3 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Sursa: national24plus
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si