Acesti parinti, impietriti de durere, au cumparat sicriu in loc de tort. La numai o zi dupa ce a implinit 6 luni, micutul Constantin a murit.

"I-am dat sa manance, l-am schimbat, am iesit la toaleta pentru mine si cand m-am intors...", spune mama copilului.

Moartea pruncului a venit subit.

Cu doua zile inainte de nenorocire, copilul tusea neincetat, asa ca  mama l-a dus la medic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

"Ce v-au spus medicii legisti? Ca avea alta afectiune? Atat...pneumonie interstitiala. Si el a primit tratament pentru? Bronsita"

Medicamentele prescrise pentru o afectiune pe care NU o avea i-au facut lui Constantin mai mult rau decat bine. Tratamentul prescris nici macar nu era pentru sugari.

Medicul a ramas socat cand a auzit ca bebelusul a murit. Nu si-a dat seama nici ca avea pneumonie, nici ca trebuia internat.

Bogdan Jianu, medic de familie: "Nu ma asteptam! Am vazut copilul luni, a venit si sora copilului si am vazut-o. Nu mi s-a parut...le-am dat tratament la fiecare"

Pe de alta parte, vina ar purta-o si parintii, cred vecinii. Conditiile precare din casa in care locuiesc l-ar fi imbolnavit mai tare pe micutul Constantin.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si cel mai probabil, in urma rezultatelor necropsiei, medicul va fi audiat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si