Despre el, politia a aflat ca ar avea cel putin 3 copii si ca s-ar fi numit, la nastere, Adrian Russell Ajao. Detaliul numelui e un pic confuz pentru ca teroristul ar fi avut mai multe nume de-a lungul vietii. Conform registrului nasterilor, el a fost inregistrat sub numele Adrian Russell Elms. El a folosit mai multe nume pana cand s-a convertit la islam si a luat numele de Masood.

Masood a urmat o scoala de baieti, inainte de a se muta in tara Galilor, alaturi de mama sa si sotul acesteia. Prima condamnare la inchisoare a fost la 18 ani, in 1983. in 2000, a fost inchis pentru 2 ani dupa ce a recunoscut ca a atacat un om cu un cutit in urma unei dispute intr-un pub, care a murit ulterior.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

in 2003, dupa ce a fost eliberat, a ajuns din nou in fata judecatorilor pentru posesie de arma alba, desi, initial, a fost acuzat ca a injunghiat un tanar de 22 de ani.

A fost incarcerat pentru alte 6 luni. in total, Masood a stat dupa gratii 3 ani, ultima condamnare primindu-o la 40 de ani.
Cand a inchiriat masina cu care a comis atentatul, criminalul a spus ca este profesor. Autoritatile spun ca nu a predat niciodata la stat, dar e posibil sa fi facut asta cu strainii, in particular, in Luton.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si