Pregatiti sa-si uneasca destinele, viitori miri au venit sa guste din preparatele bucatarilor celebri si au aflat exact cum se pot imbina produsele traditionale cu cele frantuzesti, dar si ce torturi sunt anul acesta la moda.

Adriana Serban: anul acesta se poarat ideea de neked tort, adica tortul neornat si venim cu ornamente din flori naturale sua flori lucrate manual din martipan sau fructe naturale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De la nunta de proba nu au lipsit nici suprizele: un oltean le-a adus viitorilor miri valuta forte: prazul. Nu au lipsit nici domnisoarele imbracate in rochii de epoca care s-au plimbat gratioase printre mese.

Anul acesta toata lumea a inteles ca se poarta playtingul in farfurie, asa ca totul  arata ca in reviste.

Cuplurile au degustat din toate delicatesele si cu greu au putut sa se decida asupra meniului de nunta.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si