Fata in varsta de 13 ani este eleva in clasa a saptea la Scoala numarul 17 din municipiul Galati, dar nu mai mersese la cursuri in ultimele zile, iar miercuri, in circumstante deocamdata ramase necunoscute, a cazut de la etajul zece al blocului in care locuieste cu familia.

”Eleva nu a mai venit la cursuri de cateva zile, din discutiile pe care le-am avut cu dirigintele si directoarea scolii.

Din ce stim a cazut de la bloc, de la etajul zece. Era acasa”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Galati, Oana Enache.    

Eleva a fost transportata in stare grava la Spitalul de Copii din Galati si ulterior transferata la Spitalul Judetean de Urgenta unde medicii incearca sa-I salveze viata.

”Fetita este in stare extrem de grava, cazuta de la inaltime, s-a stabilizat hemodinamic si respirator, s-au efecutat toate investigatiile paraclinice. Are extrem de multe leziuni, a fost transferata catre Spitalul de Urgenta pentru stabilizare. Pacienta are multiple leziuni, la abdomen si torace”, a afirmat, Roxana Doroftei, medic specialist de la Spitalul de Copii.   

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reprezentanti ai Scolii numarul 17 au spus ca eleva a lipsit nemotivat de la scoala incepand de vineri si ca obisnuia sa minta.

Astfel, directoarea scolii, Anca Barbu, a afirmat ca eleva nu a lasat dirigintelui numerele de telefon reale ale parintilor, iar profesorul a incercat fara succes sa ia legatura telefonic, de mai multe ori, cu acestia, cand a vazut ca fata absenteaza.

Miercuri, la recomandarea directoarei, dirigintele a mers la domiciliul familiei.

”Fata ne spusese ca tatal e plecat la munca in alta localitate, la Mangalia, dar nu era asa. Dirigentele a plecat astazi la domiciliu, la recomandarea mea, si acolo a gasit-o numai pe ea. A zis ca are probleme cu burtica si de asta nu a venit la scoala. Cand a coborat dirigentele din bloc s-a intalnit cu tatal care venea cu o sacosa acasa si i-a spus ca nu are probleme cu burtica, dar stia ca scoala are program redus, lucru care nu era adevarat. Ea mintea cam mult. Intre timp- nu stim daca pana a coborat diriginetele sau pana a ajuns tatal sau tatal era de fata- se pare ca a facut gestul acesta”, a afirmat Anca Barbu.     

Totodata, profesorii suspecteaza ca fata, care nu era sociabila, isi facuse un anturaj format din tineri consumatori de substante interzise.    

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Galati, Andreea Rogojina, a declarat ca politistii au demarat o ancheta pentru a stabili circumstantele in care eleva a cazut de la inaltime. Surse din randul anchetatorilor afirma ca este foarte posibil sa fie vorba despre o tentativa de suicid.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si