Adio post! Carnaciori, carne de porc, frigarui si copanele la gratar. Romanii au uitat de cele Sfinte si au dat iama in carnuri la gratare, odata cu primele raze de soare
Cum a dat soarele, cum sfaraie gratarele. Chiar daca suntem in post, micii au umplut farfuriiile celor care au profitat de cele 20 de grade din termometre pentru a petrece in aer liber.
"Legume tocate frumos, calite, niste carnita, piept de poc, iar calite afumatura, apoi calite, apa condimente"
"Putem zice ca este un gulas de post, ganditi-va cum este cellalta.. este pe boabe de fasole ca si la prietenii nostri"
"Am iesit la iarba verde. Toata saptamana intre patru pereti, ne relaxam, vreme frumoasa. Peisajul? Minunat"
"Trebuie sa punem cartofii, merge focul. O sa fie asa ceva de inceput de an si cum e frumos afara. Ce puneti? Carnita, niste frigarui si niste carnaciori"
Si nici nu au cum sa nu fie veseli...Au asteptat luni bune o astfel de zi insorita pentru a se bucura de un gratar bine facut.