Baiatul a intrat in joc din curiozitate si a rapsuns la prima provocare. Din fericire, profesorul a observat o schimbare in comportamentul sau si a fost oprit.

„A fost o tentaiva. L-au cooptat pe copil, care a intrat din curiozitate pe site-ul Balena albastra si trebuia sa raspunda la anumite provocari. L-a depistat dirigintele prin schimbare de comportament. A incercat sa raspunda la prima provocare, dupa care dirigintele a observat si s-a oprit la timo.

Stand de vorva cu copulul, acesta a recunoscut, iar Inspectoratul Judetean de Poltie face o acnheta pentru a incerca sa dea de urma celor care sunt in sptatele calculatorului”, a declarat inspectorul general, Gabriel Hartie, potrivit botosaninews.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Elevul a intrat intr-un program de consiliere psihologica.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si