O clipa de neatentie si pedala de acceleratie apasata la podea.

"Viteza! Asa am auzit si noi! 3 femei moarte"

"Uite-l! Uite-l! De exemplu! Da, uite-l pe acela. Numai pe contrasens a depasit! Asta a fost! A facut dublaj!"

"Viteza, ce poate sa fie si mandria de a fi la volan!"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nenorocirea s-a intamplat intre localitatile Sinesti si Movilita din judetul Ialomita. La volanul masinii care a intrat pe contrasens se afla un barbat de 59 de ani.  Nu se stie de ce  masina lui s-a izbit frontal pe celalat sens de mers de o duba.


Si astazi, la o zi dupa tragedie se mai vad urmele accidentului. Sunt resturi de masina imprastiate peste tot. Drumul National 2, il numesc oamenii drumul mortii sau al crucilor. Aste pentru ca se circula asa cum vedeti cu viteza extrem de mare.
Nu exista limitatoare de viteza si rar vezi cate un echipaj de Politie care sa limiteze pericolele.

In impactul atat de puternic masina s-a rasucit si a revenit pe sensul initial de mers. Acela a fost momentul in care fost lovita de o alta masina. 3 femei care se aflau in autoturismul scapat de sub control nu au mai avut nicio sansa. Aveau intre 49 si 88 de ani.

Soferul masinii mici, dar si cel al autoutilitarei si inca 2 barbati au suferit rani grave. Salvatorii au activat planul rosu de interventie. Un elicopter SMURD i-a preluat si i-a transportat la doua spitale din capitala.

S-au mai intamplat, recent accidente aici?

Da, acum o saptamana, chiar aici.

Si probabil se vor mai intampla, pana cand autoritatile nu vor lua masuri care sa ne salveze viata. Drumul National 2 este unul cu riscuri sporite pe harta politistilor. La fel fost si Drumul National 1, pe care s-au montat recent separatoare pe mijlocul soselei.

Acolo unde unde se monteaza aceste separatoare de sens, accidentele scad cu pana la 60%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si