Parca niciun alt subiect nu reuseste sa inflameze spiritele cetatenilor, precum o face tema crestineasca. Iar linistea unor locatari a fost distrusa in totalitate atunci cand in micul spatiu dintre blocuri, muncitorii s-au apucat sa sape fundatia unei biserici.

"Am formulat o actiune pe calea ordonantei presidentiale de sistare a lucrarilor, incepute fara autorizatiei de catre Arhiepiscopia Tomisului".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Locuiesc in acest bloc, chiar aici. Nu imi place problema pe care o avem. Primarul Decebal vrea sa construiasca o biserica aici. Nu cred ca mai avem nevoie de biserici in Constanta".

NU MAI VOR BISERICI!

Oamenii sunt extrem de revoltati. Constructia i-a lasat fara 50 de locuri de parcare, fara copaci dar si fara stalpii de iluminat. La manifestatie si-au facut aparitia si sustinatorii bisericii.

Enoriasii infocati, sustinatori ai arhiepiscopiei, i-au tras la raspundere pe toti cei care nu sunt de acord cu biserica in acel loc. Ba chiar au inceput un interogatoriu asiduu la adresa lor.

-Sunteti dumneavoastra casatorit. Cand v-ati casatorit si v-ati dus in fata altarului ati avut nevoie de preot? Da doamne, dar m-am dus la Catedrala. Aaaa v-ati dus la Preasfintitul?

Cu greu s-au linistit spiritele, insa doar temporar. Locatarii din blocurile aflate in vecinatatea santierului sunt hotarati insa sa nu cedeze asa usor. Oamenii vor mai iesi in strada si au semnat chiar si o petitie prin care cer primarului sa renunte la construirea lacasului de cult.    

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si