Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a anuntat, vineri, ca doi lucratori de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Ilfov, respectiv DRPCIV "ar fi facilitat efectuarea unei operatiuni de preschimbare a permisului de conducere al unei persoane”, situatie care nu a fost cunoscuta de nicio persoana cu functie de conducere din institutie.

Cei doi angajasi sunt cercetati in urma verificarilor incepute dupa ce aceasta situatie a fost semnalata joi.
"Avand in vedere aceste aspecte, a fost declansata procedura de cercetare disciplinara, care va stabili existenta sau inexistenta unei abateri disciplinare si aplicarea, dupa caz, a sanctiunilor, conform prevederilor legale”, au precizat reprezentantii Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Fostul senator Dan Sova a fost surprins de deputatul USR Cornel Zainea, care a scris joi pe pagina sa de Facebook: "Il mai tineti minte pe Dan Sova?  Fost ministru, senator miruit etc? A ramas un VIP care nu sta la cozi, 10 minute gen”.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“Este o zi normala de joi in care merg sa-mi schimb permisul auto ce va expira in aceasta luna. Pare destul de aerisit; semn bun imi zic, dupa scandalul cu Tariceanu, cei de la Politie au luat masurile necesare pentru a fluidiza cererile.

Dupa ce platesc taxa la un ghiseu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine si ma asez la coada. Aveam 5 persoane in fata, 2 ghisee erau functionale. Asadar un timp de asteptare foarte mic. Deodata surprind o scena care imi taie rasuflarea: un domn care presupun ca e un angajat la DRCPIV il baga scurt in fata pe cineva venit de curand. Incerc sa imi amintesc fata teribil de cunoscuta a VIP-ului, apoi dintr-o data ma luminez: Dan Sova, chiar el!”, a aratat Zainea.

Deputatul a precizat ca l-a urmarit spre iesirea din cladire pe Dan Sova si l-a vazut multumindu-i cu o strangere de mana “«pilei» care l-a ajutat sa nu-si iroseasca 7 minute din viata stand la rand ca o persoana normala”.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si