Doar pixurile si hartiile  mai lipsesc de pe lista neagra. Frigiderul, faxul, plugul pentru zapada si cateva utilaje agricole ale primariei Lacusteni au fost scoase la licitatie de ANAF.

-A fost la o valoare de 10 mii de lei. Mai merge tractorul asta?  Deocamndata nu e functional, asa l-am preluat de la vechea conducere.

Dar e scos la licitatie... Da!

-Din ce au scos acum la licitatie, sub 20 de mii de lei ar scoate.

Un fleac, spun alesii, care au de achitat o datorie cu mult mai mare. Nici daca ar fi sa vanda toata primaria n-ar acoperi darile la ANAF.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

DATORIE DE MILIOANE

Executarea silita a venit dupa o investitie din bani europeni, sortita esecului: mai precis, niste lucrari la reteaua de apa si canalizare, care nu au fost facute conform proiectului.

Acum, banii trebuie returnati.

- Nu aveti canalizare...nu! De ce? Nici potabila, nu. Pentru ca am vazut cum s-au facut lucrarile si mie nu mi-a convenit.

Cosmin Bocsaru, primar com. Lacusteni: Au fost constatate niste nereguli la executie pe perioada garantiei. Despre ce suma vorbim? Este vorba de vreo 90 de miliarde lei vechi, la care se adauga majorari conform legii.

-Vina este a primarului care a fost. A facut ce a facut, dar n-a facut.

Fostul primar al comunei sustine, insa, ca vina nu e a lui, ci a birocratiei.

Marin Puchin, fost primar: A functionat doi ani si doi ani n-a functionat. Din vina cui n-a functionat? N-a functionat pentru ca trebuia s-o predam. S-a taraganat pentru ca au fost alte comune la rand care trebuiau preluate.

Din cauza executarii silite, investitiile in comuna sunt blocate. Actualul primar spune ca nu are fonduri sa achite datoria uriasa si vrea sa-si caute dreptatea in instanta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si