Povestea lui Gica asa cum ii spun prietenii a inceput  crunt pentru familie. In urma cu doar cativa ani era pe patul de moarte, iar apropiatii asteptau din clipa in clipa sa isi ia ramas bun. Leucemia l-a trantit la pat si nu s-a mai ridicat.

„In 2008 am fost descoperit cu un diagnostic mai greu, cu o leucemie.

Am ajuns la un moment dat, numai apa mai beam ”, ne-a povestit Gheorghe Simion.

2 ani a stat prin  spitale, timp in care gandul ii era numai la pasiunea pe care nu a a vut niciodata curaj sa si-o dezvolte. Nici inspiratie nu avea prea multa inainte. Minunea insa, avea sa se intample.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Pana la urma s-a intamplat o minune.  Acolo am invatat cum sa pun foita pe icoane, cum  sa sculptez. Nimic nu este intamplator”, adauga el.

A inceput timid de schiteze din creion portrete. Si-a facut si mai mult curaj si a pictat zeci de tablouri.

Acum reazlizeaza din resturi adevarate opera de arta.

Nu isi mai imagineaza viata fara atelierul pe care l-a ascuns in spatele unei usi false, un fel de scut care sa tina  departe boala si suferinta: „N-am auzit pe nimieni sa se imbogateasca din pictura. Satisfactia este mare”.

Harul pe care il are ii poate aduce nu doar linistea sufleteasca ci si un ajutor pentru continuarea tratamentului extrem de costisitor. 

„Ca sa cumpar acest tratament nu imi permit momentan. Am auzit ca este undeva la jumatate de million de euro”, spune barbatul.

Si dumneavoastra il puteti ajuta, si dumneavoatra va puteti bucura de creatiile pe care domnul Simion Gheorge le-a expus pe pagina creata pe un site de socializare. Fiecare lucrare cumpara reprezinta o sansa la viata!

CONTUL - TITULAR: ENE GABRIELA,
BANCA ING,
CONT IBAN: RO93INGB0000999903918328


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si