Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Romanul a plecat din tara imediat dupa ce a fost eliberat din inchisoare. La 11 zile dupa ce a ajuns in Marea Britanie,el a comis o noua infractiune.
In primele ore ale zilei de Anul Nou, Moraru a urmarit o tanara care i-a refuzat cu dispret avansurile intr-un club de noapte, pana la intrarea intr-un cimitir, unde s-a furisat in spatele ei si lovit-o in fata. Femeia a cazut la pamant tipand „nu, nu, nu“, dar el a continuat sa o loveasca, provocandu-i mai multe fracturi si apoi a abuzat-o. Justitia britanica l-a condamnat la 10 ani si opt luni de inchisoare, relateaza The Telegraph.

Dupa solutionarea cazului, un reprezentant al politiei din Northamptonshire, a declarat: „ Florin Moraru este un om extrem de agresiv, care a efectuat un act condamnabil. Comportamentul lui in noaptea incidentului a fost agresiv si calculat, care arata un nivel ridicat de persistenta.

Condamnarea sa a adus o rezolvare corecta a acestui incident oribil, asigurandu-se ca acest om rau nu va mai putea comite astfel de fapte”. In urma condamnarii romanului, deputatul conservator pentru Kettering, Philip Hollobone, a declarat ca strainilor cu antecedente penale, nu ar trebui sa li se permita sa intre in Marea Britanie, scrie roblastingnews.com.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si