Cu bagajele dupa ei, turistii s-au asezat pe unde au putut. Nu pot spera decat ca vor reusi sa urce in tren. Nici nu mai conteaza cum calatoresc, important este sa ajunga acasa.

Peroanele au fost arhipline, iar angajatii CFR au fost chemati la serviciu din timpul liber pentru ca personalul de la casele de bilete era complet depasit de situatie.

Trenul a fost tras la peron dupa zeci de minute de asteptare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Angajatii CFR au fost nevoiti sa suplimenteze garnitura cu mai multe vagoane. pana la urma unde sa incapa atata puhoi de lume?

Si daca tot au petrecute zeci de minute in asteptarea trenului, turistii s-au apucat sa depene amintiri din minivacanta de 1 mai.

Cu bagajele si multaaa apa dupa ei tinerii au plecat acasa. Le-a ramas numai amintirea noptilor din vama veche si speranta ca se vor intoarce curand.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si