In disperarea de a-si salva micutii, tatal a intrat in casa in flacari si a reusit sa-si salveze copiii mai mici. Apoi, s-a intors dupa fata prinsa in capcana de foc. A incercat de trei ori sa intre din nou in casa, s-a aruncat de tot atatea ori de pe acoperis pentru ca flacarile sa nu-l inghita si pe el. Nu a reusit sa mai ajunga la fata de 13 ani, care a fost gasita apoi de pompieri carbonizata in casa.

Barbatul a ajuns la spital cu arsuri grave pe spate, la maini, insa durerea pierderii copilului era mai mare.
Asa arata vechea casa dupa incendiu (foto: BZI.ro)

Familia Adascalitei s-a trezit brusc fara un copil si fara casa! Oamenii au inceput sa-si refaca locuinta, insa focul distrusese tot.  Povestea lor a ajuns insa la urechile unui om inimos, care are o fundatie care ajuta familii ajunse in situatii limita. Cu ajutorul acestuia, familia Adascalitei a inceput reconstructia casei. 

Mama copiilor a luat chiar si cu mana pamantul si l-a pus in roaba

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia munceste alaturi de voluntari

Cu ajutorul fundatiei “Casa Share” s-au strans donatii in bani si materiale de constructii, iar voluntarii fundatiei lucreaza cot la cot cu cei din familie, astfel incat in aceasta vara, cei doi copii si parintii lor se vor muta in noua casa.

In pauza de lucru isi imbratiseaza baietii salvati din flacari

In pozele realizate de cei de la fundatie, in care se vad stadiile lucrarilor, impresionante sunt imaginile cu femeia, mama care si-a pierdut fiica.
Ea munceste alaturi de barbati, chiar si cu mainile goale uneori, iar in momente de pauza isi imbratisteaza baieteii salvati din flacari. 
Asa arata in urma cu cateva zile casa familiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si