In vreme ce mama acuzata de rapire internationala de copii isi strange plangand fetita in brate, tatal copilului e negru de manie...

Stelian Velea, tatal fetei: "Nu sunt vedeta de televizor... Justitia se face in fata instantei...in baza unor legi.. Nu mai umblati dupa mine ca pasarile salbatice. Sunteti in Romania secolului 16 voi"
"Spune ca nu stiu sa imi iubesc copilul....

Am ajuns sa fac naveta... Belgia-Romania"

Barbatul care trece de la furie la lacrimi a venit astazi la Protectia Copilului din Ilfov hotarat sa o ia pe copila de patru ani la el, in Belgia. Si-a dat in judecata fosta iubita pe motiv ca  si-a rapit propriul copil din Belgia.

Femeia a pierdut proces dupa proces. Magistratii belgieni au taiat in carne vie. Au decis ca cea mica sa se intoarca in Belgia, la tata, iar pe mama au condamnat-o la un an si jumatate de inchisoare si la plata a 18 mii de euro, daune.

In urma cu o saptamana, Coleta Firu ne spunea care au fost motivele pentru care a plecat..

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Coleta Firu, mama acuzata de rapire,

"Gravida... ma impingea prin casa, ma jignea. M-a imbrancit cu fata in brate, de era sa imi cada fata din brate. M-a luat si de par. Tot mereu ma batea. 

Imi zicea ca nu este copilul meu, ca e copilul lui. Ca eu pot sa plec oricand"

Satula sa indure atata chin, sustine ca si-a luat fetita, care avea pe atunci doar 6 luni, si a venit in tara. Habar n-avea ca se va trezi intr-un alt cosmar, mai dureros.

"De la 6 luni si pana acum la 4 ani de cate ori a vazut fetita?

De doua ori. Da, de doua ori a vazut-o. Atat. Copilul asta nu cunoaste pe nimeni acolo in Belgia, ma cunoaste doar pe mine, ca mama. Eu am avut grija de el. Sa-l spal, sa ii dau sa manance, sa il duc la gradinita"

Acuzat ca ar fi fost agresiv si cu copila, tatal spune ca nu i-ar fi facut niciun rau micutei, dar recunoaste ca cea mica se teme de el. 

Tatal fetei: „Cum poate un copil la 4 ani, cand ma intorc spre el inauntru acolo sa vorbesc cu el sa zica: „Politia!"."

 

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bogdan Iulian Pantea, director DGASPC Ilfov

"In momentul in care intervine cumva refuzul copilului, executorul judecatoresc dispune ce se va intampla mai departe. Tocmai v-am raspuns la intrebare. Deci dumneavoastra nu aveti cum sa interveniti. Noi doar asistam la ceea ce se intampla."

Mama copilei a contestat executarea, insa, daca va pierde, copila ar putea sa ajunga la tata. In lupta ei, mama o are alaturi si pe Ana Maria Nedelcu. Si ea s-a refugiat in Romania cu copilul de sapte ani, spunand ca a fost nevoita sa fuga de un sot agresiv.

Ana Maria Nedelcu
"Cazul ei este chiar mai grav decat al meu, deoarece copilul este mai mic si deja a fost supus la cateva executari. La doua dintre ele copilul a fost profund traumatizat."

Ultimul cuvant in acest caz sfasietor il va avea Tribunalul Ilfov, acolo unde se va transa definitiv soarta minorei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si