Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, interventia fortelor de ordine in cazul barbatului de 48 de ani s-a facut in momentul in care barbatul stropea cu benzina in curtea casei in care locuia, insa pe care urma sa o paraseasca in baza unui ordin de evacuare.

Anterior, vasluianul incendiase covorul din fata locuintei surorii sale, cu care se afla in conflict de la casa parintilor, pe care trebuia sa o evacueze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

O vecina de-a femeii care a vazut intreaga scena a fost cea care a sunat la numarul de urgenta 112 si a solicitat interventia politistilor, mai ales ca barbatul amenintase ca va da foc si altor locuinte din sat.

”Pe langa faptul ca a incendiat acel covor din fata locuintei rudei sale, barbatul de 48 de ani a distrus poarta de acces in curtea imobilului si a adresat amenintari impotriva femeii.

Autorul a fost depistat si imobilizat in curtea locuintei sale in timp ce imprastia o substanta inflamabila cu intentia de a incendia locul respectiv”, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Iulian Petre.

Barbatul a fost retinut de catre politist si urmeaza sa fie prezentat Parchetului, cu propunerea luarii unei masuri preventive.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si