Din investigatiile politistilor si procurorilor DIICOT Calarasi a reiesit ca, incepand din 2016, barbatul ar fi accesat fara drept conturile retelelor de socializare ale unor tinere, avand acces la fotografii ale acestora.

Ulterior, barbatul le constrangea pe fete sa realizeze poze in ipostaze indecente, in caz contrar amenintandu-le ca va face publice fotografiile pe care le-a obtinut anterior, ilegal.

In cursul lunii trecute, in urma unei perchezitii facute la locuinta barbatului, au fost descoperite si ridicate doua sisteme informatice.

Dupa perchezitia informatica, au fost descoperite sute de fisiere ce contineau fotografii cu tinere in ipostaze indecente sau materiale cu continut indecent.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

In acest caz, politistii au identificat sapte victime, intre care doua minore.

Vineri, barbatul a fost dus la sediul DIICOT Calarasi, pentru audieri, iar ulterior Tribunalul Calarasi a emis mandat de arestare preventiva pe numele sau.

Barbatul, in varsta de 26 de ani, este acuzat de acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, santaj si alterarea integritatii datelor informatice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si