Romelia Florentina Radu, in varsta de 32 de ani, si Petre Niculescu, in varsta de 39 de ani, sunt acuzati de abuzuri asupra fetitei de 14 ani si a altor opt femei, noteaza publicatia britanica Daily Mail.

Cei doi au abuzat-o verbal si fizic pe fetita de 14 ani, amenintand-o ca daca nu va face ce spun ei ii va rani familia si ii va arde locuinta.

„Ma loveau, ma palmuiau si ma trageau de par. De multe ori am avut urme pe corp”, a declarat fata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea este una dintre cele 9 victime duse in Marea Britanie de catre cei doi sub pretextul ca vor lucra in magazine si in restaurante. De fapt, ele erau abuzate si condamnate la prostitutie.

Copila era obligata sa poarte haine sexy si sa se machieze pentru ca barbatii sa nu isi dea seama ce varsta are. A intretinut relatii sexuale in fiecare zi, timp de patru luni.

Un alt roman, George Maracineanu, in varsta de 47 de ani, a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare dupa ce a convins o alta romanca sa mearga in Marea Britanie, pe care a dat-o cuplului. Femeia in varsta de 41 de ani era fortaat sa intretina relatii sexuale chiar si cu 10 barbati pe noapte.

Acestia au fost prinsi dupa o operatiune de opt luni realizata de politistii din Romania si cei din Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si