UPDATE:  Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea, Catalin Popescu, a declarat ca barbatul a fost coborat cu ajutorul unei platforme de lucru la înaltime, iar în momentul în care a fost adus la sol a refuzat sa faca orice declaratie legata de motivele care l-au determinat sa faca acest gest.

Barbatul, care a stat pe macara peste doua ore, la o înaltime de aproximativ 25 de metri, a fost predat politistilor si unui echipaj medical de la Serviciul de Ambulanta.

    

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea, Catalin Popescu, este vorba despre un barbat in varsta de 35-40 de ani, care la aceasta ora se afla pe o macara din centrul orasului Ramnicu Valcea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fata locului se afla politisti, jandarmi si un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea, cu o autoplatforma.

Catalin Popescu a mai spus ca urmeaza sa fie adusa si o perna de salvare, care trebuie luata insa de la ISU Dolj, ISU Valcea nemaiavand in dotare un astfel de echipament.

Purtatorul de cuvant al ISU Valcea a mai spus ca echipele de interventie negociaza cu barbatul, aflat la o inaltime de 20-25 de metri, in incercarea de a-l determina sa coboare.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si