Studiile recente au demonstrat ca acest tip de peste, consumat pe o perioada lunga de timp, poate duce la boli de inima, artrita si astm, pentru ca sunt crescut in ferme. Potentialul inflamator al acestui peste este mai mare decat cel al unui hamburger sau al carnii de porc.

Pana ajung in farfuria dumneavoastra, pestii sunt hraniti cu antibiotice si pesticide pentru a fi feriti de diferite boli.Totodata, crescuti in acest fel, pestii au mai putini acizi grasi benefici, noteaza daxe.com

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tilapia contine un nivel este de 11 ori mai ridicat de Dioxina in comparatie cu un peşte din salbaticie. Dioxina este o chimicala foarte toxica ce provoaca cancer. Problema cu aceasta chimicala este ca, odata ce iti intra in corp, dureaza foarte mult timp pana ce poate fi indepartata, adica intre 7 si 11 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si