Seful statului a ajuns la ora 13.00, asa cum era programat, si a fost intampinat de un robot care i-a urat: "Bine ati venit la Universitatea Transilvania", scrie news.ro.

Robotul a fost creat de cercetatorii brasoveni.

Klaus Iohannis a vorbit cu cativa cercetatori care i-au prezentat inventiile, care acopera de la domenii industriale pana la cele medicale, apoi a mers sa viziteze laboratorul de robotica de la Institutul de Cercetare si Dezvoltare, pe cel pentru producerea energiilor alternative si pe cel de inventii in domeniul hi-tech.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iohannis urmeaza sa stea aproximativ o ora la Institutul de Cercetare si Dezvoltare, dupa care va merge la Aula Universitatii Transilvania, unde va avea o intalnire cu cercetatori, studenti si profesori, dar si cu reprezentanti ai mediului de afaceri brasovean.

Ulterior, seful statului va vizita Spitalul privat "Sf Constantin", care a primit numeroase distinctii pentru modul in care a reusit sa reduca infectiile nosocomiale. Apoi, Iohannis va merge la Facultatea de Silvicultura din Brasov, unde va planta puietul cu numarul doua milioane, in cadrul poiectului "Plant for the planet"

Vizita sefului statului in judetul Brasov se va incheia la Rasnov, unde va merge la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarna, un proiect unic in Romania.

Aici, el va putea asista si la un antrenament al saritorilor romani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si