Georgina Callander s-a fotografiat cu Ariana Grande in 2015 si a publicat mesaje pe Instagram in care a vorbit despre bucuria pe care a resimtit-o atunci cand si-a intalnit idolul.

A studiat la colegiul Runshaw din Lancashire.

Reprezentantii colegiului au confirmat decesul tinerei: ”Cu o tristete enorma am aflat ca unul dintre oamenii care au murit in atacul de luni din Manchester era un elev de-al nostru”.

”Georgina Callander era o fosta eleva de la Bishop Rawstorne, studia la noi in anul al II-lea, in cadrul unui curs de Ingrijiri medicale si sociale. Compasiunea, gandurile si rugaciunile noastre se indreapta acum spre familia Georginei, prietenii ei si toti aceia care au fost afectati de aceasta tragedie”.

Oferim orice forma de sprijin care este posibila in aceasta perioada tragica, inclusiv sedinte de consiliere cu dedicata noastra echipa de sprijinire a elevilor”.

Prietenii Georginei au publicat mesaje emotionante pe retelele de socializare in care au deplans moartea colegei lor, care iubea muzica pop si mergea adeseori la concerte si spectacole.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Atunci cand a intalnit-o pe Ariana Grande in urma cu doi ani, ea a publicat urmatorul mesaj: ”Iti multumesc pentru tot, dragostea mea, imi vei lipsi”.

Inainte de concertul de luni seara, Georgina Callander a publicat un mesaj pe Twitter: ”Sunt foarte entuziasmata si abia astept sa te revad maine”.

Ea stia ca urma sa asiste la acest concert inca din 2016 si a spus ca era nerabdatoare sa o vada inca o data pe Ariana Grande pe scena.

Prietenii spune despre Georgina ca era ”cel mai bland dintre suflete” si ca ”putea sa electrizeze o incapere prin simpla ei prezenta”.

”Odihneste-te in pace, Gina. Te iubesc atat de mult, meritau sa ai lumea la picioare. Sunt atat de norocoasa ca te-am intalnit si cunoscut”, a scris una dintre pritenele tinerei decedate.

Actorul Sean Maguire s-a intalnit cu Georgina Callander la inceputul acestui an.

”Tocmai o intalnisem pe aceasta fata in aprilie. Era atat de tanara si de dulce. A fost ucisa noaptea trecuta in Manchester. Transmit toata dragostea mea familiei sale si familiilor tuturor celorlalte victime”, a scris actorul pe Twitter.

22 de persoane au fost ucise si alte 59 au fost ranite in urma unei explozii cu bomba comisa de un sinucigas pe Manchester Arena, luni seara, in timpul concertului sustinut de Ariana Grande,

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si