Ancheta a stabilit ca femeia in varsta de 35 de ani, mama a trei fete, a sufeit un avort spontan, si nu a adus pe lume un fat viu. Monica a scapat de acuzatia de pruncucidere.

Ea spune ca regreta enorm gestul sau si sufera ca lumea o vede ca pe o mama fara suflet si o judeca spru, scrie vremeanoua.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“A fost cea mai mare greseala. Eu am spus ca nu va fi nimic, daca e doar o sarcina pierduta. Nu am stiut ca se va ajunge aici. Mi-a fost rau si a trebuit sa merg la Spital. Daca era asa, eu l-as fi nascut si l-as fi crescut ca pe ceilalti trei”, spune Monica. Nu doar ea, dar si reprezentantii Primariei spun ca a dovedit în timp ca e o mama buna, are grija de cele trei fete ale sale si munceste pentru a le intretine.

“Eu imi iubesc foarte mult fetele. Muncesc pentru ele cat pot. Venitul nostru sunt ajutorul social si alocatiile. Daca mai cresc fetele, ma voi angaja. Asa, sunt prea mici.

Mi-a fost foarte frica in timpul anchetei sa nu imi ia cineva copiii.

Foarte frica mi-a fost! Dar s-a vazut ca nu am omorat niciun copil, ci a fost vorba despre o sarcina pierduta. Cel mai mult, in toata aceasta perioada, m-au sustinut fetele mele. Ele stiu ce fel de mama sunt si au avut incredere in mine. Lumea ma judeca si acum. M-a durut cand auzeam ca spun toti ca am aruncat in foc un copil viu, dar a trebuit sa trec peste asta. Am trei fete si trebuie sa am grija lor”, spune Monica. Una dintre fetele sale este eleva in clasa a X-a, la liceu, iar celelalte doua au una 4 ani si cealalta, 6 ani. 

Sursa foto: Vremea Noua


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si