Copilaria unei fete din Ohio a fost transformata intr-un adevarat calvar chiar de catre femeia care a adus-o pe lume. Mama acesteia a vazut in fiica sa un mod prin care se poate imbogati cu usurinta si a construit o poveste monstruoasa care i-a adus o multime de bani.

Teresa a facut-o pe Hannah si pe cei din jur sa creada ca sufera de leucemie. Pentru ca situatia sa para credibila, ea si-a ras fiica in cap, a pus-o sa poarte bandaje si o masca chirurgicala si ii dadea o multime de sedative pentru ca toti din jur sa creada ca fetita sufera de cancer si ca viata ei atarna de un fir de ata. Prin aceasta inselatorie, Teresa a reusit sa stranga 41.000 de dolari de la oamenii care au facut donatii pentru ca micuta Hannah sa urmeze tratamente care sa ii salveze viata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cea care a realizat ca ceva nu nu se leaga in acesta poveste a fost invatatoarea fetitei, care a observat ca parul acesteia incepuse sa creasca si ca Hannah era un copil activ, care nu parea atat de bolnava pe cat sustinea cu tarie mama sa.

Inselatoria a fost imediat descoperita, iar parintii fetei au fost condamnati la inchisoare. 

Sursa: au.news.yahoo.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si