Trupul fara viata al fetitei a fost gasit chiar de mama acesteia, in sura de langa casa.

Sinuciderea copilei este pusa pe baza a doua ipoteze. Colegii spun ca minora isi facuse un prieten, un coleg de scoala de care s-ar fi indragostit.

Cei doi s-au certat insa miercuri si acesta ar fi motivul pentru care fata si-ar fi pus capat zilelor.

Totusi, exista voci care sustin ca Maria s-ar fi sinucis deoarece ar fi luat o nota mica la scoala, iar acest lucru ar fi afectat-o destul de tare. „Fata era singurul copil al familiei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" Parintii sunt oameni gospodari, ce nu au produs niciodata probleme in comunitate.

Se pare ca fata ar fi luat o nota mai mica la scoala”, a declarat primarul comunei Moara, Eduard Ferdinand Dziminschi.

"Eleva a avut un comportament normal, nu a avut devieri, nu s-a certat cu profesorii sau cu colegii. Este un eveniment neplacut pentru orice colectivitate, mai ales pentru familie, despre care nu as dori sa comentez prea mult”, a spus Constantin Gaube.

Ancheta politistilor va scoate la iveala motivele exacte pentru care o copila in varsta de doar 12 ani si-a pus capat zilelor intr-un mod atat de cumplit.

Sursa: Adevarul
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si