La prima vedere, barbatul din imagini pare a fi un adevarat domn. Imbracat la patru ace, iese din scara blocului cu o sacosa in mana. Nimeni n-ar zice ca, de ani de zile, batranul ar fi speriat orasul Ploiesti cu apucaturile sale perverse. Principalele victime, fetite si tinere frumusele si mai ales neinsotite.

Alexandra Matei, victima: „Se apropia asa de fete, cu slitul desfacut si incepea sa faca gesturi obscene.. „

Ultima isprava de genul acesta a avut-o acum cateva zile in centrul orasului, doar ca de data aceasta o tanara a sunat de urgenta la 112.

Alexandra Matei, victima: „Cat timp autobuzul a stationat, s-a intors cu spatele, probabil si-a desfacut slitul si asa. In momentul in care s-a intors, autobuzul abia pleca, l-am vazut se pregatise cu slitul desfacut si cu toate cele, in timp ce tinea sacosa asa in fata”. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politistii au venit de urgenta si l-au saltat pe barbat. Nu doar ca avea pantalonii desfacuti, dar era si extrem de periculos.

Raluca Brezeanu, purtator de cuvant IPJ Prahova: „Acesta avea asupra sa un cutit cu lama de 7,5 centimetri. Acesta a fost condus la sediul sectiei si i s-a intocmit un dosar penal pentru port sau folosire fara drept de obiecte periculoase”. 

Acum omul are dosar penal si pentru ultraj contra bunelor moravuri, adica pentru ca a agresat sexual mai multe persoane in mijloacele de transport. Barbatul spune ca nu e nici vorba de asa ceva.

Chiar si vecinii omului spun ca sunt de-a dreptul terorizati:  „Am inteles ca pipaie fetitele in autobuz, ca se dezbraca. Adica tine o servieta in fata si cand vede pe cineva singur...”

Omul risca acum sa ajunga in spatele gratiilor. E insa posibil ca pana atunci vreo doamna revoltat sa-l puna la punct.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si