Sibienii au intins mesele pentru turistii pofticiosi: branzeturi alese, miel la ceaun, mamaliguta si placinta traditionala
Sibienii au intins mesele pentru turistii pofticiosi. Branzeturi alese, miel la ceaun, mamaliguta si placinta traditionala. Toate au fost puse la bataie, pentru cei care au ales sa-si petreaca minivacanta de Rusalii, in Marginime.
Bogdan Bucur, primar Rasinari: „Este foarte important ca noi si copiii nostri sa vedem cum se prepara aceste produse traditionale, tocanita de miel, mamaliga, placintele, varzarul”.
Ioan Badiu: „Pregatim o tocana de miel. In ceaun am pus untura de porc de casa, ceapa taiata solzisori pe care doar am aramit-o fara s-o prajim”.
Cat timp mielul sta la rumenit, mamaliga se face pe indelete.
Iar dupa o masa copioasa, o miscare sanatoasa!
Peste 1000 de copii au fost numai astazi in parcul de aventuri din Brasov. Pretul de intrare porneste de la 30 de lei pentru 3 ore de miscare. Si sa nu va dati in laturi. Traseele sunt pentru toate varstele.