Loc in burta sa ai, ca la cate bunatati au pregatit gospodarii din Rasinari, toate-ti fac cu ochiul.

Rumena si aburdinda, cea mai asteptata a fost placinta traditionala de Rusalii: varzarul. Plina de urda si de marar a saturat rapid turistii.

"TARA BRANZEI"

Nu mai e un secret ca zona Sibiului e recunoscuta pentru branzeturi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Bogdan Bucur, primar Rasinari: „Este foarte important ca noi si copiii nostri sa vedem cum se prepara aceste produse traditionale, tocanita de miel, mamaliga, placintele, varzarul”.

Ioan Badiu: „Pregatim o tocana de miel. In ceaun am pus untura de porc de casa, ceapa taiata solzisori pe care doar am aramit-o fara s-o prajim”. 

Cat timp mielul sta la rumenit, mamaliga se face pe indelete.

Iar dupa o masa copioasa, o miscare sanatoasa!

Peste 1000 de copii au fost numai astazi in parcul de aventuri din Brasov. Pretul de intrare porneste de la 30 de lei pentru 3 ore de miscare. Si sa nu va dati in laturi. Traseele sunt pentru toate varstele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si