Aceste imagini sunt surprinse in Mexic! Cerul a devenit un vartej urias, de parca o mana invizibila amesteca norii cu totul. Forta ciclonului tropical este una iesita din comun, spun meteorologii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In acest parc, zeci de copii au fost luati prin surprindere de taria vantului. Toate topoganele gonflabile sunt spulberate, cu tot cu trupurile micutilor. O fetita de 7 ani este acum in stare grava dupa ce a fost trantita la pamant de forta furtunii.

Ne mutam in alt colt al lumii. Aceste imagini vin din Khartoum, Sudan, si au fost inregistrate in ultimele ore. Un nor urias de nisip a inghitit capitala sudaneze.

Priviti cum acesti copaci din Moscova sunt culcati la pamant de parca ar fi niste simple creioane. Capitala Rusiei s-a confruntat saptamana aceasta cu una dintre cele mai puternice furtuni din ultimul deceniu.

Ce fac liderii lumii, cei care pot lua masuri pentru a preveni schimbarile climatice?

Aceasta reactie a liderului de la Moscova vine dupa ce Donald Trump a retras Statele Unite din Acordul de la Paris. Intelegerea semnata de mai multe tari puternice din lume este menita sa reduca poluarea la nivel mondial prin diferite masuri, inclusiv prin inchiderea unor mine sau combinate care nu respecta normele de protectie a mediului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si