Judoka Daniel Natea a reusit duminica sa castige medalia de aur la categoria +100 de kilograme, dupa ce l-a invins prin ippon pe azerul Ushangi Kokauri, noteaza realitatea.net.

De asemenea, la categoria -90 de kilograme, Cristian Borirlau si-a adjudecat medalia de bronz, dupa un meci incredibil in care l-a invins pe italianul Lorenzo Rigano prin ippon.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sambata, Monica Ungureanu a obtinut victoria la categoria 48 de kilograme, in fata italiencei Francesca Milani, fiind astfel medaliata cu aur. Monica Ungureanu, bronz la CE 2017, le-a invins in tururile preliminare pe Joanna Stankiewicz (Polonia) si Mira Ulrich (Germania), iar in semifinale a trecut de belgianca Anne Sophie Jura prin ippon.

Peste 400 de sportivi din 30 de tari s-au luptat pentru medalii la Openul European de Judo care se desfasoara la Bucuresti. Prezenti la competitie au fost inclusiv medaliati olimpici si campionii mondiali. Franta, Italia, Spania si Marea Britanie au avut cele mai numeroase delegatii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si