Sase familii traiesc aceeasi drama.

Halda de steril e de nestavilit. In fiecare zi avanseaza, iar acum risca sa inghita si o parte din drumul judetean. Pentru disperarea familiilor evacuate din calea ei nimeni nu are o rezolvare. In timp ce primarul isi vede de terenul de fotrbal din localitate, cei de la cariera dau vina pe natura.
 
Cristian Biraruti- primar comuna Alunu: domnul primar, este mai important terenul de fotbal unde v-am gasit noi decat oamenii. Normal ca nu, am fost la fata locului am facut fotografii la fata locului, am trimis la Valcea, la ISU, la garda de mediu. A trecut prea mult timp si nimeni nu gasit un vinovat.
 
Ion Cumpanasoiu, director cariera miniera Berbesti: Agentul economic nu inseamna ca este vinovat de calamitatile naturale trebuie sa se stabileasca si cauzele mmai repede principalul nostrul este acum sa stopam aceasta alunecare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Oamenii sunt descumpaniti, mai ales de cadn circula zvonul ca nu vor fi despagubiti, pentru ca nu aveau autorizate de constructie pentru casele din care au fost evacuati.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si