De mai bine de 40 de ani, Elena Dascalu (94 de ani) s-a ocupat de gradina blocului in care locuieste. Locul era plin de trandafiri si alte flori de sezon pe care batrana le-a plantat si le-a ingrijit cu drag o viata intreaga.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Astazi, cu lacrimi in ochi, doamna Elena a vazut cum munca sa este calcata in picioare de mai multi muncitori trimisi de Primaria Orasului Piatra Neamt pentru a taia un brad care se afla fix in mijlocul gradinii.

„Suntem foarte suparati pe Primaria Municipiului Piatra Neamt. Astazi SC URBAN a trimis o echipa de muncitori pentru a taia bradul ce se afla in mijlocul gradinii, gradina ce era plina de trandafiri si alte flori de sezon ingrijite de peste 40 de ani de Doamna Dascalu Elena care in prezent are varsta 94 de ani si niciodata Primaria nu s-a interesat de amenajarea gradii. In urma taierii bradului a ramas un dezastru.
Stau si privesc din fata blocului si ma uit la etajul 1 si o vad pe Doamna Dascalu plangand cum altii au distrus munca ei de o viata”
este mesajul pe care un vecin al doamnei Elena ni l-a trimis in urma cu scurt timp. Acesta ne-a trimis prin intermediul Whatsapp imaginile cu gradina distrusa de muncitori.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si