Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arges, Andreea insuratelu, accidentul s-a produs miercuri dupa-amiaza pe DN 73, in localitatea Schitu Golesti, unde un taxi care circula in directia Campulung – Pitesti si in  care se aflau patru persoane a fost lovit

din lateral-spate de un microbuz in care se aflau zece persoane.

Primele cercetari facute de politisti arata ca soferul taximetrului a oprit pentru a vira la stanga, sa intre intr-o curte, iar cel al maxi-taxiului nu l-a observat si nu a oprit la timp.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure, a declarat ca initial autoritatile au activat Planul Rosu de interventie, intrucat era vorba despre un microbuz,  iar ulterior acesta a fost ridicat, dupa ce s-a constatat ca trei persoane au fost ranite, niciunul dintre pasagerii din maxi-taxi neavand leziuni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Victimele sunt soferul microbuzului, cel al taxiului si o pasagera din taxi. Toti trei au fost transportati la spitalul din Campulung pentru ingrijiri medicale.

Politistii au deschis dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa in urma acestui accident.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si