Scandalul a izbucnit dupa ce mai multor bucuresteni care au venit sa participe la sedinta le-a fost interzis accesul in sala, la un moment dat creandu-se busculada. Oamenii au fost tinuti la usa peste o ora si jumatate, timp in care au existat imbranceli cu politistii locali si cu angajati ai primariei.

" Avem dreptul de a intra in sala de sedinte.

Dumneavoastra incalcati legea, au strigat o parte din oamenii tinuti in fata usii inchise", a strigat o femeie din grupul celor care au venit sa participe la sedinta CGMB.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Daca mai sunt cetateni pe strada care vor sa participe la sedinta noastra, ii poftim in sala", a comentat un consilier PSD, spunând ca "deja i s-a facut greata".
Sedinta a fost interupta pentru aproximativ o jumatate de ora, iar primarul Capitelei, Gabriela Firea, a plecat din sedinta.

Badulescu: persoanele neautorizate care au patruns in

primarie vor fi legitimate la iesire, pentru ca mai multi politisti locali au fost raniti.
Viceprimarul Aurelian Badulescu a spus ca oamenii care au reusit in cele din urma sa intre la sedinta vor fi legitimate la iesire.
" Persoanele neautorizate care au patruns in primarie vor fi legitimate la iesire, pentru ca mai multi politisti locali au fost raniti", a spus Badulescu. 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si