Daca unele voci sustin ca ea s-ar fi sinucis pentru ca cele doua fiice ale sale dintr-o casnicie anterioara traiau departe de ea, iar sotul ei sustine ca ar fi fost omorata de o banda de hoti care i-a spart casa, o alta varianta este vehiculata acum.

Mai exact, un ziar spaniol aduce in discutie un alt scenariu bizar, respectiv ca victima si criminalul ar fi

fost protagonistii unui joc sexual periculos (si el inspirat dintr-un film american), insa nu exista, cel putin deocamdata, niciun fel de dovezi in acest sens.

Romanca si sotul ei aveau impreuna o fetita, iar rudele din Romania nu stiu ca cei doi sa fi avut probleme: „A venit acasa pe 27 aprilie. Era cu sotul ei si erau fericiti. Chiar ma bucuram pentru ea. A fost si la tatal ei, i-a facut cumparaturile, iar apoi au plecat in Spania. Acum nu stiu daca s-au certat sau nu, parea un baiat bland. Ba chiar am spus ca fiica mea este mai vulcanica decat el, el mi s-a parut un baiat de nota zece”, a declarat mama Valentinei.
Indurerata. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Lisaveta Rizea spune ca nu are bani ca sa aduca in tara trupul fara viata al fiicei sale. Pentru repatriere, ar avea nevoie de aproape 10.000 de euro, bani pe care familia nu ii are.
 

Sursa: Wowbiz

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si