"Vand bomba de lansator, din al doilea razboi mondial, pentru cinci mii de lei, negociabil". Este anuntul care a aruncat in aer internetul si a pus pe jar autoritatie. Cu atat mai mult cu cat cel care-a lansat totul este ajutor de sef de post.

Acelasi lucru s-au intrebat si anchetaorii, care au descalcit rapid povestea ce suna a scenariu de film terorist.

La sfarsitul lunii mai, cineva a anuntat, prin 112, ca a gasit munitie pe malul Jiului. Printre cei veniti sa vada despre ce este vorba a fost si ajutorul sefului de post. Ca sa faca o gluma, barbatul a facut cateva fotografii, apoi a postat anuntul pe internet. La scurt timp, avea sa primeasca si vestea bomba:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Acest dosar are ca obiect nerespectarea armelor si munitiilor. Infractiunea e pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani”

Luat la intrebari, poitistul nu a vrut sa-si spuna punctul de vedere.


„Vorbiti, doamna, cu purtatorul de cuvant, nu ma sunati pe mine. Nu stiu ce sa va spun. Vorbiti la inspectorat, la purtatorul de cuvant”.

Bomba a fost ridicata si urmeaza sa fie detonata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si