Barbatul s-a prezentat in fata medicilor, in iarna anului 2014, cu simptome de insuficienta renala, iar la scurt timp a fost supus unei interventii de montare a unei sonde urinare. Acesta avea dureri foarte mari in zona abdomenului, potrivit Hotnews.

Dupa mai multe zile, a fost consultat de un medic care a constatat ca organul era cangrenat si a fost nevoie sa ia decizia extirparii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Buzoianul a apelat la instanta, iar magistratii de la Judecatoria Buzau au decis ca acesta a fost victima unui caz de malpraxis.

Barbatul doreste acum sa i se plateasca daune de 500.000 de euro.
"Le voi cere despagubiri de 500.000 de euro, despagubiri morale si fizice, am incercat sa negociem cu ei, sa vorbim, am incercat sa vorbim cu cei patru medici implicati, sa nu mai ajungem la instanta penala, trebuia recent sa ne intalnim cu totii, avocatii medicilor, cu reprezentantii spitalului, dar nu s-au prezentat la intalnirea programata, au refuzat total, am fost tratat cu indiferenta si raceala. Vom merge in instanta penala daca nu vor sa colaboreze. Dupa atata timp pot accepta ca s-a gresit, sunt si medicii oameni, dar de ce aceasta atitudine fata de mine? De dispret si nepasare", a spus acesta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si