Liviu Dragnea a ramas de la partajul de fosta sotie cu o proprietate importanta la Turnu Magurele: cladirea hotelului Turris si terenul aferent. E vorba de un imobil de 1.527 mp (la sol, hotelul are 8 etaje) si un teren de 2.913 mp, proprietate care a fost preluata de Bombonica Dragnea in 2009, prin hotarare AGA si care a trezit suspiciunile propcurorilor, la data respectiva.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: De cand fiul lui Liviu Dragnea se ocupa de ferma de porci a familiei, datoriile firmei au crescut cu peste un milion de euro!

Pe 26 octombrie 2016, Liviu Dragnea a facut un contract de promisiune de vanzare-cumparare a respectivei proprietati in schimbul a 630.000 lei (140.000 euro), suma care probabil reprezinta doar un avans, tinand cont ca respectiva cladire valoreaza mult mai mult. Numele cumparatorului a ramas necunoscut.


Liviu Dragnea are si acum de recuperat creante in valoare de 80.710 euro si 46.110 lei (10.240 euro) de la societatea care administreaza hotelul.
Creantele au ramas la Dragnea tot in urma partajului de Bombonica.
Dupa vanzarea hotelului, Dragnea va ramane, in acte, doar cu un apartament de 80 mp la Turnu Magurele, cumparat de politician in 1997. Si in conturile sefului Camerei Deputatilor bate vantul. El a ramas cu doar 15.779 lei si 16,84 euro, dupa ce a donat 10.500 lei PSD-ului in campania electorala, de la sfarsitul anului trecut.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si