Pare exagerat sa vorbim despre iubire intre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu? Cum despre imagini se spune ca fac cat o mie de cuvinte, sa apelam la ele. Mai exact la cele din arhiva.

In urma cu 6 luni, cei 2 politicieni pareau foarte apropiati...

Priviti cum Sorin Grindeanu ii strange mana lui Tariceanu.

Dar... cand vine vorba de Liviu Dragnea, adauga o apropiere graitoare.

LIVIU DRAGNEA: Tocmai am spus ca il iubesc foarte mult.
 

Celebra zicala potrivit careia dragostea dureaza 3 ani, pare sa se reduca in cazul relatiei Dragnea- Grindeanu la numai 6 luni. Au pornit umar la umar. Dragnea- sef, Grindeanu- premier ascultator.

Grindeanu: Va spunea domnul presedinte Dragnea ca aseara am facut impreuna aceasta echipa.

Sa analizam mimica lui Sorin Grindeanu in 2 situatii diferite, in timp ce vorbeste  de acelasi personaj: Liviu Dragnea.

Iata-l increzator, in urma cu doar 6 luni, rostind cu respect numele sefului de partid.

Si... iata-l aseara. Observati privirea lui Sorin Gridneanu indreptata spre pamant, in timp ce ii rosteste numele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In urma cu 6 luni, radeau, parand doi aliati puternici. Iar, cand premierul era intrebat ceva, raspundea Liviu Dragnea.

Si totusi, lucrurile s-au stricat la un moment dat. Primele semne evidente au aparut in Parlament, in urma cu 8 zile.

Alti lideri PSD l-au atact direct atunci pe Sorin Grindeanu.

Premierul le-a raspuns, tot din parlament, dar de la alt etaj.

Nici macar aseara, Sorin Grindeanu n-a reusit sa se lamureasca asupra momentului in care s-a trecut de la multe laude, la atatea critici.

SORIN GRINDEANU: Ce s-a schimbat intre timp, ce s-a intamplat, n-am reusit sa aflu.

A formulat, insa, o explicatie...

SORIN GRINDEANU: Dorinta unui singur om de a avea toata puterea!

O astfel de ruptura nu putea sa scape de gura strazii.

Vrea Sorin Grindeanu sa rupa PSD-ul si sa se alieze cu Victor Ponta?
Unele voci au rostit o astfel de explicatie pentru mazilirea premierului. Grindeanu a recunoscut ca a discutat cu Ponta si chiar i-a multumit pentru sustinere.

Iar... daca apelam la arhiva, facem o descoperire surprinzatoare...

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Sper sa fie destept si sa isi puna urgent o veste solida de salvare" spunea Victor Ponta acum 3 luni. Sfatul ii era adresat lui Grindeanu, care tocmai aparuse in poze, intr-o barca, alaturi de Liviu Dragnea.

O alta explicatie pentru  retragerea sprijinului politic este faptul ca Sorin Grindeanu nu a dezvoltat relatiile cu Rusia. Critica i-ar fi fost adusa direct, in cadrul Comitetului Executiv.

SORIN GRINDEANU: Eu stiu ca suntem inca tara mebra a Uniunii Europene si trebuie sa respectam sanctiunile Uniunii Europene. Poate domnul Valcov si ceilalti stiu altceva.

"Scenarita" poate merge si mai departe. Unii l-au acuzat pe Grindeanu ca ar fi spion, in timp ce seful de partid ii reproseaza ca nu si-a indeplinit atributiile de premier.

LIVIU DRAGNEA, presedintele PSD: "Analizand acest document, majoritatea colegilor au tras concluzia  ca o parte din membrii guvernului nu au luat in serios programul de guvernare."

Daca e sa facem haz de necaz, e normal sa ne intrebam: mai progreseaza oare Sorin Grindeanu la pescuit, acum ca si-a pierdut profesorul, iscusitul pescar Liviu Dragnea? Iar presedintele PSD va mai invata sa schieze?

Cat despre tara prinsa in mijlocul acestui scandal, ce sa mai spunem? Este.... ca un schior fara zapada sau ca un peste... pe uscat!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si