"E o zi trista pentru mine. Azi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exlcus din PSD.

Ma uit in ochii dumneavoastra si spun asa: oricat ar incerca Liviu Dragnea sa scape de mine pentru ca ii sunt incomod, am fost, sunt si voi fi pesedist", si-a inceput Grindeanu conferinta de presa.

Grindeanu a adaugat ca, in acest moment, Liviu Dragnea incearca sa confiste un intreg partid, pentru ca "ii este frica" de contactul cu marea masa a membrilor de partid.

" Voi romane membru PSD indiferent ce spune Liviu Dragnea, voi ramane pesedist oricate CEx-uri de excludere a mea va organiza domnul fost pedelist Liviu Dragnea", a mai declarat Grindeanu.

El a mai sustinut ca nu se agata de scaun, are unde sa se intoarca, pentru ca a facut scoala "la timp, fara sa repete".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Grindeanu a declarat ca Dragnea "se agata disperat de functii in speranta ca asta il va salva de trecut" si ca liderul PSD este "singurul care poarta responsabilitatea acestui dezastru politic".

" In acest moment, suntem intr-un blocaj. In consecinta, pana luni ii cer lui Liviu Dragnea sa se gandeasca bine si sa-si asume responsabilitatea acestei crize. Dupa ce Liviu Dragnea demisioneaza, demisionez si eu", a spus premierul.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi seara, ca a vorbit cu presedintele Klaus Iohannis, fara a da alte detalii.

Intrebat daca in ultimele doua zile a vorbit in vreun fel cu presedintele Klaus Iohannis, Sorin Grindeanu a raspuns: "Am vorbit".

Chestionat cand a avut loc aceasta discutie, premierul s-a limitat sa dea acelasi raspuns, fara alte detalii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si