Totul s-a petrecut in localitatea Bosia din Iasi, ieri, pe seara.

Cativa trecatori au vazut intreaga scena, dar nu s-au bagat in apa deoarece nu stiau sa inoate. Acestia au sunat insa la numarul unic de urgente 112 si au cerut ajutor, scrie bzi.ro.

La fata locului au intervenit de indata mai multe echipaje medicale si pompierii echipati cu doua barci pneumatice. Fetele au fost cautate si scoase din apa dupa mai multe zeci de minute. Toti au sperat intr-o minune si s-au rugat pentru ele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Fetele din cate am inteles au mers la scaldat. Erau patru. Doua au iesit pe mal, dar doua nu. Una dintre cele doua fete care nu au reusit sa iesa am inteles ca a intrat in apa mai adanca, iar cealalta a incercat sa o salveze. A intrat si ea si s-au dus la fund. Treceau pe aici niste oameni, dar nu stiau sa inoate. Nu s-a bagat nimeni sa le scoata pana nu au venit pompierii", a declarat un martor.

Cele doua fete se numesc Mariana Toma si Iulia Apetrachioaie in varsta de 12 si 11 ani. Bunica Marianei s-a prabusit de durere cand si-a vazut nepoata in mainile medicilor.

Vezi mai multe imagini aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si