Iohannis a adaugat: "E pacat. Avem deschidere mare in SUA, in Europa. E treaba lor cum o fac. Eu nu dau lectii PSD-ului. E un partid mare. Nu le dau eu lectii despre ce sa faca".

Intrebat, la iesirea din sediul Primariei Sibiu, despre situatia politica actuala, presedintele Klaus Iohannis a raspuns: "Legat de situatia politica actuala, pot sa spun asa: Numai de asta nu am avut nevoie.

Si am solicitat PSD-ului, pe toate caile de comunicare, sa termine repede aceasta criza si sa mergem mai departe. E pacat. Avem deschidere in lume".

In acest context, seful statului a amintit despre vizita in SUA, precizand: "Am fost foarte bine primiti. Avem deschidere mare in Europa. Ce ne mai lipseste este un guvern stabil. Sper sa se rezolve repede".

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Intrebat daca el crede ca va trece motiunea de cenzura a PSD, Iohannis a raspuns: "Este treaba lor cum o fac. Nu stau eu sa dau lectii PSD-ului. Este un partid mare si sper sa isi rezolve problema foarte, foarte repede."

Comitetul Executiv al PSD a decis excluderea lui Sorin Grindeanu din partid si initierea unei motiuni de cenzura. De asemenea, CEx a stabilit si ca orice membru

PSD care intra intr-un guvern care nu e sustinut de PSD isi pierde calitatea de membru de partid.

Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Grindeanu urmeaza sa fie citita duminica in plenul Parlamentului si sa fie dezbatuta miercuri.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si